Menu

Indmeldelse

På denne side kan du melde dig ind i Fortuna Svendborg samt læse om betingelser for betaling.

 

INDMELDELSE 

Når du melder dig ind i Fortuna Svendborg placerer vi dig på det rigtige hold efter din alder. Før du er registreret som medlem, kan klubben ikke tilknytte dig et holdkort og dermed kan du ikke spille kamp.

Du finder link til indmeldelse nederst på siden.

 

BETALING

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

 

Hvis du får nyt betalingskort eller melder dig ud

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk betalingsordningen.

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. 

 

Sikker betaling

Dine kortoplysninger er fortrolige og behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og NEts, der står bag betalingsordningen. Hverken Fortuna Svendborg eller DBU får kendskab til dine kortoplysninger.

 

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen i Fortuna Svendborg har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere tiden til administration og istedet bruge ressourcerne på udvikling af træning og klubben. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. 

  

Nedenfor finder du links til indmeldelse 

 

 

 

Luk